КАРИЕРА


Производи

КОИ СМЕ НИЕ?

Компанијата ТАБ д.д. е основана во 1965 година како подружница на фирмата Рудник Межица Холдинг во област каде што се занимаваат со олово преку 350 години.

ИСТОРИЈА

Првите 15 години фирмата била лиценциран партнер на Тудор од Шведска. Денес, ТАБ произведува широк спектар на оловно-киселински, ВРЛА АГМ и ВРЛА Гел батерии и акумулатори во три најмодерни фабрики во ЕУ со преку 700 вработени.

Повеќе

ПОЛИТИКА

Во фирмата ТАБ МАК се стремиме кон непрекинато утврдување и подобрување на нашата конкурентска глобална положба во областа на производство и продажба на оловно-киселински батерии.

Повеќе

СЕРВИСНИ ЛОКАЦИИ

Друштвото за производство на акумулатори ТАБ МАК ДОО има сервисни локации насекаде низ државта

Повеќе

СЕРТИФИКАТИ

Друштвото за производство на акумулатори ТАБ МАК ДОО е сертифицирана компанија согласно ISO стандардите s

Повеќе

КАРИЕРА

Друштвото за производство на акумулатори ТАБ МАК ДОО секогаш со отворени позиции и можности за кариера и напредок на повеќе професионални полиња

Повеќе

ECOMOTION

In addition to the manufacturing of lead-acid batteries, the TAB MAK company also has a plant for recycling waste lead-acid batteries and other lead-containing waste.

Повеќе

Новости

Последни новости

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.