Vesna

VESNA EFB Stop & Go

НАШИОТ ПРИДОНЕС ЗА ПОНИСКА ЕМИСИЈА НА CO2
Акумулаторите VESNA EFB Stop & Go се наменети за користење во возила со „старт-стоп“ основна функција. EFB акумулаторите ги ставаат во функција најновите иновации во производствената технологија на Са/Са потопени акумулатори, обезбедувајќи супериорна сигурна моќ, според барањата на најновата генерација автомобили со „старт-стоп“ систем.
+ MFW изолација на позитивните плочи, која спречува активниот материјал да се прелева и дава двојно повеќе цикличен капацитет од стандардните акумулатори, а може да се празни многу повеќе без губење на функционалноста
+ Подобрено враќање на енергијата за време на возење, преку користење на специјален експандер со јаглерод
+ Технологијата на експандиран метал резултира со подобра отпорност на корозија, што обезбедува подолг животен век
+ Запечатена затворена конструкција, сигурносна лента
+ Нема одржување
+ Индикаторот за ниво (магично око) овозможува моментално проверување на состојбата
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија

VESNA EFB Stop & Go
EFB стартер батерии, Ca/Ca технологија | акумулатори за АВТОМОБИЛИ

VESNA EFB Stop&Go                        
Flooded starter batteries, Ca/Ca technology                 CAR BATTERIES
Article no. DIN marking Short Ah RC Box EN L×W×H (mm) BHD Layout Weight wet pcs/pallet Remarks
code (C20) (min) (A) (kg) (EUR/CNT)
312260 56068 SMF VSG60J 60 100 56068 600 230×173×200/220 B01 0 16,4 60/90 SMF, ME, H
312160 56069 SMF VSG60JX 60 100 56069 600 230×173×200/220 B01 1 16,4 60/90 SMF, ME, H
312060 56088 SMF VSG60 60 100 L2 580 242×175×190 B13 0 16,4 63/90 SMF, ME, H
313065 56588 SMF VSG65 65 110 L3B 650 278×175×175 B13 0 15,9 51/80 SMF, ME, H, HD
313070 57088 SMF VSG70 70 120 L3 680 278×175×190 B13 0 19,0 51/80 SMF, ME, H, HD
313080 58088 SMF VSG80 80 140 L4 760 315×175×190 B13 0 21,1 42/60 SMF, ME, H, HD
313090 59088 SMF VSG90 90 161 L5 850 353×175×190 B13 0 23,7 36/60 SMF, ME, H, HD
313005 60518 SMF VSG10J 105 192 59518 900 306×173×200/221 B01 0 22,8 42/70 SMF, ME, H
313105 60519 SMF VSG10JX 105 192 59519 900 306×173×200/221 B01 1 22,8 42/70 SMF, ME, H
493612 69032 SMF vSG19 190 385 B 1100 513×222×194/221 B0 3 45,3 21/28 SMF, ME, H, HD, EMS
453612 74027 SMF VSG24 240 506 C 1250 517×275×214/241 B0 3 59,6 18/24 SMF, ME, H, HD, EMS
                         

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.