Vesna

VESNA PREMIUM

Vesna Premium ги става во функција иновациите во рамки на Ca/Ca технологијата за производство, обезбедувајќи највисоки стартни перформанси при студено време и супериорна сигурна моќ, според барањата на најновите генерации на автомобили со високо енергетско сушење. SMF капакот обезбедува целосна обвивка околу заштитата од протекување и воопшто не му е потребно одржување за време на животниот век на акумулаторот.

+ Затворена конструкција на капакот
+ Поголемиот број плочи обезбедува 30% повисок капацитет за стартување
+ Технологијата на експандиран метал резултира со подобра отпорност на корозија и обезбедува подолг животен век
+ Индикаторот за ниво (магично око) овозможува моментално проверување на состојбата
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија
+ Идеален за автомобили со голем број електро опрема
+ Акумулатор со највисок квалитет

Потопени стертер батерии, Ca/Ca технологија | акумулатори за АВТОМОБИЛИ

 

VESNA Premium                                
Flooded starter batteries, Ca/Ca technology                 CAR BATTERIES
Article no. DIN marking Short Ah RC Box EN L×W×H (mm) BHD Layout Weight wet pcs/pallet Remarks
code (C20) (min) (A) (kg) (EUR/CNT)
415254 55401 SMF PR54 54 88 L1B 510 207×175×175 B13 0 12,3 72/120 SMF, ME, H
415455 55510 SMF PR55H 55 90 L1 560 207×175×190 B13 0 12,8 72/100 SMF, ME, H
415062 56249 SMF PR62 62 104 L2B 600 242×175×175 B13 0 13,9 63/108 SMF, ME, H
415266 56649 SMF PR66H 66 112 L2 640 242×175×190 B13 0 15,0 63/90 SMF, ME, H
415075 57510 SMF PR75 75 130 L3B 720 278×175×175 B13 0 16,5 51/80 SMF, ME, H, HD
415275 57549 SMF PR75H 78 135 L3 750 278×175×190 B13 0 17,5 51/80 SMF, ME, H, HD
415082 58514 SMF PR85 85 150 L4B 800 315×175×175 B13 0 18,8 42/72 SMF, ME, H, HD
415100 60044 SMF PR100H 100 182 L5 900 353×175×190 B13 0 22,3 36/60 SMF, ME, H, HD
                         

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.