Vesna

VESNA POWER

VESNA POWER е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широкоопсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. VESNA POWER е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широкоопсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. SMF капакот обезбедува целосна заштита од прелевање и не бара никакво одржување за време на животниот век на акумулаторот.

Ова е висококвалитетен производ за возила од секоја класа.

+ Висока способност за стартување
+ Запечатена затворена конструкција
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија
+ Сигурно стартување при екстремни климатски услови

Flooded starter batteries, Ca/Ca technology                 CAR BATTERIES
Article no. DIN marking Short Ah RC Box EN L×W×H (mm) BHD Layout Weight wet pcs/pallet Remarks
code (C20) (min) (A) (kg) (EUR/CNT)
217025   U1R-25 25 36 U1 250 196×127×159/185 B0 0 7,2 96/128 SMF, H, TAB
217125   U1-25 25 36 U1 250 196×127×159/185 B0 1 7,2 96/128 SMF, H, TAB
217032   U1R-9 32 48 U1 350 196×127×159/185 B0 0 8,0 96/128 SMF, H, TAB
217132   U1-9 32 48 U1 350 196×127×159/185 B0 1 8,0 96/128 SMF, H, TAB
415035 53520 SMF PO35J 35 53 53520 300 196×128×202/223 B0 0 9,4 96/128 SMF, H, JIS
415135 53522 SMF PO35JX 35 53 53522 300 196×128×202/223 B0 1 9,4 96/128 SMF, H, JIS
415235 53521 SMF PO35JP 35 53 53520 300 196×134×202/223 B01 0 9,4 96/128 SMF, H, JIS
235845 54506 B45 45 71 L0 400 175×175×190 B13 0 10,5 72/120 K
415244 54002 SMF PO40 40 62 L1B 360 207×175×175 B13 0 10,6 72/120 SMF, H
415344 54003 SMF PO40X 40 62 L1B 360 207×175×175 B13 1 10,6 72/120 SMF, H
415046 54502 SMF PO45 45 71 L1B 420 207×175×175 B13 0 11,3 72/120 SMF, H
415445 54559 SMF B45H 45 71 L1 400 207×175×190 B13 0 11,7 72/100 SMF, H
415250 55010 SMF PO50H 50 81 L1 450 207×175×190 B13 0 12,2 72/100 SMF, H
415045 54520 SMF PO45J 45 71 53520 400 196×134×202/223 B1 0 10,6 72/96 SMF, H, JIS
415145 54522 SMF PO45JX 45 71 53522 400 196×134×202/223 B1 1 10,6 72/96 SMF, H, JIS
415645 54523/84 SMF PO45JA 45 71 54523/84 400 236×128×202/223 B0 0 11,9 72/96 SMF, H, JIS, A
415745 54524/51 SMF PO45JAX 45 71 54524/51 400 236×128×202/223 B0 1 11,9 72/96 SMF, H, JIS, A
415855 55523/84 SMF PO55JA 55 90 54523/84 540 236×128×202/223 B0 0 13,5 72/96 SMF, H, JIS, A
415755 55524/51 SMF PO55JAX 55 90 54524/51 540 236×128×202/223 B0 1 13,5 72/96 SMF, H, JIS, A
415245 55001 SMF B54 54 88 L2B 450 242×175×175 B13 0 12,8 63/108 SMF, H
415255 55509 SMF PO55 55 90 L2B 500 242×175×175 B13 0 13,3 63/108 SMF, H
415655 55559 SMF B55H 55 90 L2 500 242×175×190 B13 0 14,0 63/90 SMF, H
415262 56008 SMF PO60H 60 100 L2 600 242×175×190 B13 0 14,4 63/90 SMF, H
415162 56013 SMF PO60HX 60 100 L2 600 242×175×190 B13 1 14,4 63/90 SMF, H
415063 56068 SMF PO60J 60 100 56068 600 230×173×200/220 B01 0 14,8 60/90 SMF, ME, H
415160 56069 SMF PO60JX 60 100 56069 600 230×173×200/220 B01 1 14,8 60/90 SMF, ME, H
415866 56568 SMF PO65J 65 110 56068 650 230×173×200/220 B01 0 15,3 60/90 SMF, ME, H
415965 56569 SMF PO65JX 65 110 56069 600 230×173×200/220 B01 1 16,4 60/90 SMF, ME, H
415263 56309 SMF B68 68 116 L3B 600 278×175×175 B13 0 15,4 51/80 SMF, H, HD
415073 57309 SMF PO73 73 126 L3B 630 278×175×175 B13 0 15,9 51/80 SMF, H, HD
415273 56638 SMF B73H 73 126 L3 600 278×175×190 B13 0 16,1 51/80 SMF, H, HD
415074 57412 SMF PO74H 74 128 L3 680 278×175×190 B13 0 17,1 51/80 SMF, H, HD
415374 57413 SMF PO74HX 74 128 L3 680 278×175×190 B13 1 17,1 51/80 SMF, H, HD
415270 57029 SMF PO70J 70 120 57029 700 259×175×200/221 B1 0 17,0 48/80 SMF, ME, H
415370 57024 SMF PO70JX 70 120 57024 700 259×175×200/221 B1 1 17,0 48/80 SMF, ME, H
415875 57529 SMF PO75J 75 130 57029 740 259×175×200/221 B1 0 17,6 48/80 SMF, ME, H
415775 57524 SMF PO75JX 75 130 57024 740 259×175×200/221 B1 1 17,6 48/80 SMF, ME, H
415292 59249 SMF B92H 92 165 L4 800 315×175×190 B13 0 19,9 42/60 SMF, H, HD
415092 59220 SMF PO92 92 165 L5B 800 353×175×175 B13 0 20,4 36/72 SMF, H, HD
415192 59221 SMF PO92X 92 165 L5B 800 353×175×175 B13 1 20,4 36/72 SMF, H, HD
415088 58827 SMF B88H 88 156 L5 720 353×175×190 B13 0 20,7 36/60 SMF, H, HD
415000 60038 SMF PO10H 100 182 L5 850 353×175×190 B13 0 21,7 36/60 SMF, H, HD
415295 59518 SMF PO95J 95 171 59518 850 306×173×200/221 B01 0 20,5 42/70 SMF, ME, H
415395 59519 SMF PO95JX 95 171 59519 850 306×173×200/221 B01 1 20,5 42/70 SMF, ME, H
235110 61002 B11H 110 203 L6 1000 394×175×190 B13 0 24,5 36/60 KH, HD
415690 BCI 31P SMF V90BCIP 90 161 BCI 31 800 330×173×218/239 B1 0 23,1 42/60 SMF, H, HD, ME, P
415800 BCI 31S SMF V100BCIS 100 182 BCI 31 900 330×173×218/239 B1 0 24,0 42/60 SMF, H, HD, ME, S
415610 BCI 31S SMF-D P110BCID 110 203 BCI 31 1000 330×173×218/237 B1 0 25,7 42/60 SMF, ME, H, HD, DP
                         

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.