Друштвото на младински пријатели од Корошка

 Друштвото на младински пријатели од Корошка (Društvo prijateljev mladine Koroške) заедно со ТАБ МАК организираа зимување во Крањска Гора во Словенија, за 30 деца на училишна возраст од Пробиштип, во периодот од 9 до 12 февруари. Беше организиран одмор на снег во друштво со врсници од Словенија, со богата забавна и образовна програма. Зимскиот одмор за децата претставува зајакнување на здравјето, одмор и дружење, забава и креативност. Децата учеа да скијат, ја посетија скокалницата во Планица, се забавуваа на карневалот и си поминаа навистина убаво.
Среќни сме и горди што можевме да им го овозможиме тоа.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.