ТЕХНОМА 2015

 Од 13-17 Октомври на Скопскиот Саем се одржа меѓународниот саем на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита, ТЕХНОМА 2015.

На овогодишниот саем имаше околу 130 излагачи од земјава и странство. Официјалното отворање беше на 13 Октомври од страна на Заменик Претседателот на Владата на Р.Макеоднија за економски прашања, Владимир Пешевски.
Со сопствен изложбен дел се претстави ТАБ МАК ДОО Пробиштип. Саемот се искористи за промоција на Стартер, стационарни и тракциони акумулатори.
И промоцијата на СМФ акумулатори Стартер, Весна без одржување. Најголемиот број од посетителите покажаа интерес за стационарните акумулатори и нивната употреба, а во тој дел со некои од нив имаме остварено и сериозни разговори за деловна соработка.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.