15 – Мај меѓународeн ден на семејстото

По повод 15 – Мај, Меѓународниот ден на семејстото, денешниот ден го посветуваме на нашето семејство ТАБ МАК, кое денес се состои од 542 семејства.

ТАБ МАК организираше патување, за дечињата на нашите вработени од 4 годишна возраст до 10 годишна возраст, заедно со нивните родители или членови на потесно семејство, на детското фестивалче Поточиња, кое оваа година слави јубилеј 20 години постоење.

Дечињата со своите родители, заедно се забавуваат, играа и пееја, на старите и новите хитови од фестивалот.

Имаме прекрасно семејство, да продолжиме со примамување на искрени детски насмевки! Семејството е најважното нешто во светот! Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.