Годишна средба на сервисери и купувачи, деловни партнери на компанијата ТАБ МАК

На ден 21.10 2022 компанијата Таб Мак ДООЕЛ Пробиштип организираше работна посета на сервисери и купувачи од Република Северна Македонија. На наше посебно задоволство беше гостувањето на купувачи и сервисери од соседна Србија. Целта на оваа посета беше запознавање на самиот процес на производство и производствениот капацитет на компанијата. Во рамките на посетата се одржа презентација на нашите производи и новитетите како Li-ion батерии.


Компанијата Таб Мак е во постојано унапредување на своето производство и задоволување на барањето на автомобилската индустрија и пазарот за индустриски батерииГалерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.