Ликовен конкурс, на тема ,,Чиста животна средина”

По повод 10 години јубилеј ТАБ МАК, се организираше Ликовен конкурс, на тема ,,Чиста животна средина”. Дечињата на вработените во ТАБ МАК, од 4 годишна возраст до 12 годишна возраст, кои учествуваат во ликовниот конкурс, во организација на ТАБ МАК, со своите родители ја посетија Зоолошката градина во Скопје на ден 20.11.2022 година (Светскиот ден на детето). Сите учесници (100 дечиња) добија награди и благодарници. Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.