,,Денови на отворени врати” во просториите на ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип

По повод 10 годишен јубилеј на ТАБ МАК, се организираат ,,Денови на отворени врати” во просториите на ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип.

Поради големиот интерес за посета, настанот се организираше во три дена: 16.11, 17.11 и 18.11.2022 година.
Во овие денови нашата компанија беше посетена од учениците на СОУ Наум Наумовски Борче, ОУ Браќа Миладиновци од Пробиштип, АСУЦ Боро Петрушевски од Скопје, пензионери, поранешни вработени на нашата фабрика и семејствата на нашите вработени.
На сите посетители им беше овозможено разгледување на производствените погони во организирани групи.
 Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.