TAB Batteries - 50 години TAB енергија!

 

Видео презентација на компанијата TAB d.d. iz Mežice во Словенија по повод 50 роденден на компанијата, односно 350 години од основањето на рудникот за олово во Межица.

 

 

 

 

 Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.