Доделени 24 награди на европските менаџери

04.07.2019 Сараево, Босна и Херцеговина

 

Традиционалната манифестација на избор на најдобри менаџери и компании за регионот на Централна и Југоисточна Европа, европски менаџер 2019 година, се одржа вечерва во хотелот Холидеј во Сараево.

 

На 40-тата церемонија за доделување на деловни награди од Југоисточна Европа во Централна и Источна Европа во хотелот Холидеј во Сараево, стручното жири на независната европска агенција за избор и промоција на најуспешните деловни луѓе и компании донесе конечна одлука да додели 24 награди на најуспешните менаџери од петнаесет европски земји. и неколку Специјални награди, на поединци и компании кои не се директно во бизнисот, но го поттикнуваат развојот на бизнисот или создаваат подобро деловно опкружување.

 

Лауреатите на наградата НАЈДОБАР МЕНАЏЕР И НАЈДОБРИ КОМПАНИ, како што жирито ја објасни нивната одлука, „заслужено добија награди за извонредна изведба, афирмација на принципите на пазарот на деловно работење, реализација на квалитетни проекти, нови инвестиции, создавање работни места, извозни достигнувања и амбициозни планови за развој“.

 

Во изборот на супер шампиони на бизнисот, на врвот на пирамидата - менаџери и компании за 2019 година, беше избран и Генералниот менаџер на ТАБ-МАК, Петер Верчко.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.