Официјална посета на Општина Пробиштип премиерот Зоран Заев и вицепремиерот Кочо Анѓушев

 Во рамки на еднодневната официјална посета на Општина Пробиштип премиерот Зоран Заев и вицепремиерот Кочо Анѓушев ја посетија и фабриката ТАБ МАК по повод најавената нова инвестиција на компанијат во висина од 25 милиони евра којашто ќе отвори над 90 нови работни места во Пробиштип и околината.

 Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.