16/17/18.10.2018 Денови на отворени врати за жителите на Општина Пробиштип

Компанијата ТАБ МАК организираше денови на отворени врати за жителите на Општина Пробиштип.

Целиот настан беше организиран во 3 дена во кои нашата компанија беше посетена од учениците од основните училишта во Пробиштип, Средното општинско училиште и Пензионери и поранешни вработени на нашата фабрика.

 

 

 Ден 1  Ден 2  Ден 3Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.