Ден на групацијата на ТАБ – 2024 година

По повод Денот на групацијата на ТАБ, Друштвото за производство на акумулатори ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип и оваа година организираше екскурзија за 57 свои вработени во Словенија

Целата екскурзија беше исполнета со многу дружење, насмевки и позитивна енергија, денови за паметење.

 Вработените од групацијата ТАБ, се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и освоија повеќе награди:

-       Второ место пикадо жени

-       Трето место пикадо мажи

-       Прво место одбојка жени

-       Трето место влечење на јажеГалерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.