Еко акции во Пробиштип, Скопје и Охрид

На ден 22. мај од 13 до 15 часот, Друштвото на словенски и македонски стопанственици СИЗ Скопје, во соработка со Амбасадата на Република Словенија во Република Северна Македонија организираше еколошки акции во Пробиштип, Скопје и Охрид, по повод 20-годишнината од членството на Република Словенија во Европската Унија. Во Пробиштип се чистеше во Лесново, поточно паркингот и патот до манастирот, додека во Скопје и Охрид се чистеа локални депонии. На настаните беа присутни и екипи на Црвениот крст. Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.