Организираната акција по повод 7 ми Април светски ден на здравјето

По повод светкиот ден на здравјето Таб Мак ДООЕЛ за своите вработени организираше акција: 

 
  • Проверка на шекер во крвта
  • Проверка на крвен притисок  
 
 
ТАБ МАК се грижи за своите вработениГалерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.