Авицена женска трка

Вработените од понежниот пол, заедно со своите деца од женски пол учествуваат во Авицена женска трка, која се одржа на 07.04.2024 година во Скопје, на бул. Илинденска, во близина на фонтана Лотос, трка од 3 километри. ТАБ МАК со одбележување на Меѓународниот ден на здравјето 07.04.2024 година упатува порака дека спортувањето и здравиот начин на живеeње, ќе придонесат за долг и здрав живот. Здравите животни навики и здравата исхрана се предуслов за здрав и долг живот. Благодарност до сите учеснички за позитивната енергија!Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.