Новогодишна претстава за децата на вработените во ТАБ МАК

Традиционално, како и секоја година, годината ја завршуваме со организација на Новогодишна претстава за децата на нашите вработени (новогодишната претстава со наслов ,,Далматинко и Дедо Мраз”, со актерите Сашо Ристовски, Бранко Артанасов и Магдалена Ризова Черних)

Пред самиот почеток на претставата Дедо Мраз ги израдува сите дечиња со новогодишни пакетчиња и им посака во новата година да бидат здрави, среќни и умни.

Децата, заедно со своите родители на големо задоволство и со внимание ја проследија претставата.
Целиот настан беше проследен со детски насмевки и пеење на познатите песнички за Нова Година.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.