Еколошка акција 13.12.2023

ТАБ МАК ЕКО заедно со тимот на ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип,  на ден 13.12.2023 година ја заврши својата трета еколошка акција.

Целта на оваа акција е зголемување на зеленилото. На истиот ден се засадија дрјва: јасен и бреза.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.