ТАБ МАК ДООЕЛ донација

ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип на Јавниот Здравствен Дом Нада Михајлова донираше најсовремен ЕКГ апарат кој ќе се користи во кардиолошка ординација во општина Пробиштип.

Како општествено одговорна фирма ТАБ МАК секогаш на прво место се грижи за здравјето и безбедноста при работа за вработените во ТАБ МАК и сите граѓани во општина Пробиштип

Со оваа донација, овозможени се превентивни кардиолошки прегледи на сите граѓани на територија на општина Пробиштип, додека вработените на ТАБ МАК ДООЕЛ, во наредниот период имаат бесплатен кардиолошки преглед.Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.