Среќен прв училишен ден!

Како и секоја претходна година, така и оваа, ТАБ МАК подготви подароци за првачињата и вредносни ваучери за сите вработени!

Ви посакуваме многу среќа, успех и многу другарчиња!

Бидете умни и слушајте ги вашите родители!Галерија

Веб страна:

www.tab-mak.mk

Емаил

info@tab-mak.mk

Телефон

00389 (0)32 481 501

Контакт

  • Адреса: Македонски Револуционери
    50, Пробиштип, Р.С. Македонија
  • Емаил: info@tab-mak.mk
  • Веб страна: www.tab-mak.mk
  • Телефон: 00389 (0)32 481 501

FACEBOOK

© 2019 Developed by UNET. All Rights Reserved.