Vesna Premium

Е акумулатор произведен со помош на Ca /Sa експандирана метал технологија. Vesna Starter plus е многу функционален и нуди одлична моќ, капацитет и перформанси на ладно стартување и сигурност. Ова е високо квалитетен производ за возила од секоја класа.

+ Високи стартни способности

+ Сигурен старт на екстремни климатски услови